Menu icon
Openingstijden stoffeerderij:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdags van 9.00 uur tot 12.30 uur.
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
0318 55 66 42
F  0318 55 69 39
E info@stoffeerderijvanviegen.nl
Bootkussens Stoffeerderij van Viegen

Bootkussens voor comfort aan boord

Het zitcomfort van uw bootkussens en zeker het slaapcomfort van de matrassen op uw boot dragen bij aan een aangenaam verblijf aan boord. Bent u niet meer tevreden door intensief gebruik, verweer of veroudering, dan kunnen wij het comfort naar wens herstellen. Wij adviseren u over de te gebruiken vulling voor uw bootkussens en matrassen. Als een van de weinige stoffeerderijen beschikken wij over een eigen contourmachine waarmee wij de kussenvulling helemaal perfect passende maken. Een goede vulling zorgt voor een betere slaap- en zithouding en draagt bij in het voorkomen van rugklachten. Kom eens zitten of liggen op diverse kwaliteiten koudschuim en wij maken de kussens voor stoelen, banken en slaapvertrek helemaal op maat. Vertel ons uw wensen.

Bootkussens en Banken van uw boot stofferenUw bootkussens vakkundig bekleed

Uw bootkussens kunnen door ons vakkundig gestoffeerd worden. Er bestaan verschillende afwerkingen en mogelijkheden voor het bekleden van zit- en rugkussens: in model, met lendesteun of glad, met of zonder knieholte verdikking, eventueel met sierbies of voorzien van knopen of met een contrasterend stiksel. Laat u verrassen door onze creatieve oplossingen. Onze stoffeerders hebben een schat aan ervaring en besteden veel aandacht aan ziteigenschappen en gebruiksgemak aan boord.

Stoel van de Kapitein op maat gemaakt en gestoffeerdSpeciaal geselecteerd voor de watersport

Wij hebben diverse soorten nautische bekleding die zeer geschikt zijn voor boot kussens. De materialen zijn geselecteerd voor de watersport op basis van kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, lichtechtheid, kleuren en dessins. Ook kunnen wij u goed informeren over de te gebruiken vulling die wij precies op maat kunnen maken. We gebruiken hiervoor koudschuim, dat duurzamer is dan polyester en latex. U kunt ook voor loungekussens en tuinkussens bij ons terecht.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.