Menu icon
Openingstijden stoffeerderij:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdags van 9.00 uur tot 12.30 uur.
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
0318 55 66 42
F  0318 55 69 39
E info@stoffeerderijvanviegen.nl
Bootkussens Stoffeerderij van Viegen

Bootstoffering

Bent u toe aan nieuwe bootstoffering, omdat de huidige stoffering uw smaak niet meer is? Of wilt u de boot opnieuw laten stofferen, omdat ze niet meer hun oorspronkelijk vorm hebben? Beiden opties kunnen voorkomen en dan kunt u voor nieuwe bootstoffering terecht bij stoffeerderij Van Viegen. Onze ervaren stoffeerders zijn gespecialiseerd in stoffering van boten in allerlei soorten en maten. Van een kleine sloep of zeilboot tot een groot luxe jacht. Wij stofferen op maat. Elk detail heeft onze aandacht. Ook besteden we veel aandacht aan zit-eigenschappen en gebruiksgemak aan boord. Wij vinden het belangrijk dat de stoffering naar wens is. Zowel qua hoe het eruit ziet als qua comfort en gemak.

Stoffeerderij voor boten en schepen

Bootstoffering bestaat uit verschillende onderdelen. Wij herstofferen interieurs van jachten en schepen, waar wij vele jaren ervaring in hebben. Hieronder vallen bootkussens, wandpanelen en plafondpanelen, gordijnen en vloerbedekking. Het interieur van uw boot wordt weer als nieuw.

Bootstoffering exact op maat

Wij kunnen u adviseren over de te gebruiken vulling, daarbij houden wij rekening met uw wensen. Daarnaast beschikken wij, als een van de weinige stoffeerderijen, over een eigen contourmachine waarmee wij de vulling van de kussens exact op maat kunnen maken.

Uw boot laten stofferen door Van Viegen

Kies voor de ervaring en kunde en besteed het herstofferen van de boot uit aan Stoffeerderij Van Viegen. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies. Wij leveren alles perfect op maat en van zeer hoogwaardige kwaliteit, in stoffen en in leer. Investeer in comfort en een uitstekende kwaliteit: kies voor Stoffeerderij Van Viegen. Neem contact op voor meer informatie. Wij komen vrijblijvend bij u langs om alles op te meten, uw wensen te noteren en advies te geven over verschillende mogelijkheden en een offerte te maken. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen via de website.